2 de gener del 2013

Recomanacions de lectura juvenil - Octubre, novembre i desembre 2012

Les recomanacions juvenils d'aquests tres mesos són:

Odessa i el món secret dels llibres, de Peter Van Olmen 

La protagonista d'aquesta novel·la és Odessa, una noia de dotze anys a qui la seva mare no deixa sortir al carrer i que no sap qui és el seu pare.

Un bon dia decideix sortir a la teulada de casa seva i es troba amb un llibre especial. Però, unes estranyes i misterioses criatures persegueixen Odessa i segresten la seva mare.

A partir d’aquest moment, Odessa voldrà conèixer qui és el seu pare i on han portat a la seva mare.

La jove viurà tot un seguit d’aventures al costat d’un canari que fuma anomenat Ludo A i entrarà en un món màgic anomenat Scribòpolis, on conviuen grans escriptors de tots els temps amb els personatges literaris més coneguts com Hamlet, Sherlock Holmes, Hercules Poirot o Eurícide.

No et perdis aquesta història! Promet ser entretinguda, no?


La gramàtica del amor, de Rocío Carmona

Després del divorci dels seus pares, la Irene és enviada a un internat del sud d'Anglaterra a la vora d'un penya-segat. Allà viurà amb gran dolor el seu primer desengany amorós, alhora que guanyarà un inesperat mentor: en Peter Hugues, el professor més estricte de l'escola, que s'ofereix a ensenyar-li la “gramàtica de l'amor” a través de set grans novel·les del gènere, des de Goethe i Jane Austen fins a García Márquez i Murakami.

La Irene s'enamora a poc a poc del seu professor, mentre que un altre pretendent misteriós aspira secretament al seu cor.

Qui deu ser aquest misteriós pretendent? Aconseguirà l’amor de la Irene? Si ho vols saber, només tens una solució: llegir aquesta novel·la. T’hi animes?


300, de Frank Miller

Es tracta de l’obra mestra del còmic històric, de la qual el director Zack Snyder en va fer l'adaptació al cinema. 

Aquest còmic narra la gesta d’un petit grup de 300 guerrers que s’interposen en el camí de l’imponent exèrcit de Pèrsia en el seu afany d’aixafar Grècia.

Però aquests guerrers no són homes... són espartans!

Creus que els espartans aconseguiran guanyar l’exèrcit de Pèrsia? Si vols esbrinar-ho, no et perdis aquest còmic! I si vols anar fent boca, et convidem a llegir la següent informació www.guiadelcomic.com/frankmiller/300.htm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada