12 de juliol del 2012

Recomanació de lectura infantil - Juliol 2012

Una noia N.O.R.M.A.L. fa de pintora, és la cinquena novel·la amb la Ru com a protagonista.

Aquesta vegada l'ofici que tria per guanyar uns quants euros és el de pintora de parets. Ho prova a casa, i se'n surt força bé. Penja anuncis per les botigues del barri, i li surt l'oportunitat de pintar un local que vol obrir un xinès. De seguida corre la veu que ho fa bé i barat, i comencen a ploure-li encàrrecs. Mentrestant, a casa estan en crisi: el pare, el Rafel, farà cinquanta anys i està molt i molt deprimit. Per animar-lo, la Ramona li prepara un sopar sorpresa en un restaurant de luxe. Com que el pare només parla del Rai, un company seu de la mili, els fills decideixen buscar-lo i fer-lo venir al sopar. Però, quan sembla que tot va bé, les coses s'espatllen: un pintor professional amenaça la Ru i li adverteix que deixi de prendre-li els clients, i la trobada del Rafel i el Rai és un desastre.

Al llibre hi podreu llegir coses com:
- Va, explica'ns per què t'has emprenyat amb els teus pares - demana la Ru a la Nàdia.
- Em moro de vergonya només de pensar-hi. Us riureu de mi.
- Vaaa, no ens deixis amb la intriga - suplica la Xeila.
- La meva mare m'ha comprat un lot de calcetes d'aquelles amb el nom de cada dia. No sé on coi les ha trobat de la meva talla, però les ha trobat.
A la cuina es fa el silenci. Fins que la Xeila i la Ru exploten i es recargolen de riure.

Si teniu ganes de saber com continua la història veniu a la Biblioteca! Hi trobareu Una noia N.O.R.M.A.L. s'ofereix de cangur, Una noia N.O.R.M.A.L. fa de fotògrafa i Una noia N.O.R.M.A.L. fa de pintora. Animeu-vos-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada