27 de desembre del 2011

La Col·lecció Local, una important secció de la Biblioteca "La Cooperativa" de Centelles

Font de la imatge
La Col·lecció Local de les biblioteques ha estat des de sempre el nucli més particular del seu fons. A partir d'aquesta particularitat, la biblioteca pren justament una dimensió diferent que la individualitza respecte de les altres i que fa que, tot i formar part d'un servei col·lectiu o d'una xarxa, assoleixi una personalitat plenament diferenciada; a través d’ella, la biblioteca integra el patrimoni cultural de l’àmbit social que li correspon.

En el cas de la Biblioteca La Cooperativa, aquest fons comprèn més de 600 documents -entre llibres, mapes, DVDs, discos compactes i material inèdit (tesis doctorals, treballs acadèmics, fotografies, etc.)-; tant de la comarca d’Osona com concretament de Centelles. Es tracta d’un fons de lliure accés en la seva totalitat i, en la majoria dels casos, disponible per a préstec.

Per tal de millorar aquesta secció, convidem a tothom qui disposi de documents susceptibles de formar-ne part a cedir aquesta documentació a la Biblioteca, per tal de preservar-la i oferir-la a la població de Centelles per què en pugui fer ús per al seu estudi, consulta, gaudi, etc.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada