25 de març del 2020

#LlibreriesObertes per a què les nostres llibreries puguin tornar a aixecar la persiana


La cooperativa de cultura Som* i l’agència Mortensen han unit forces per a posar en marxa la campanya #LlibreriesObertes, amb l’objectiu de donar suport a les llibreries per a superar aquests moments de crisi i per a què, un cop finalitzat el període de confinament, puguin tornar a aixecar la persiana.

Ara és el moment de ser al costat dels llibreters i llibreteres i del món del llibre, per a donar futur a les llibreries de proximitat, perquè cada dia que passa amb les llibreries tancades, es deixen de vendre 30.000 llibres. Però el sector del llibre ha decidit no aturar-se!

Les organitzadores et proposen seguir comprant llibres des de la plataforma Llibreries Obertes, així recolliran els fons necessaris per a què els llibreters i llibreteres de casa nostra puguin fer front a les despeses que suposa mantenir la seva llibreria oberta.

Compra ja els llibres a la teva llibreria, fent la comanda des de la plataforma, i ves a buscar-los quan torni a obrir. El 100% de l’import que es reculli per la teva compra anirà directament a la llibreria escollida.

El teu llibreter i/o llibretera de capçalera es preocupa per a conèixer els teus gustos i interessos a l’hora de fer-te una recomanació i és al teu costat per ajudar-te a triar. Ha arribat el moment que tu també li facis costat.

Perquè les llibreries de tot Catalunya tornin a aixecar la persiana, demana els teus llibres ara!

Nosaltres, quan tornem a sortir a VIURE les nostres ciutats i pobles, volem les llibreries obertes! I tu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada