14 de juliol del 2014

Suggeriments per vacances

Avui us fem alguna proposta per aquests dies de vacances.
Per començar i si aprofiteu per desplaçar-vos a ciutats llunyanes, us suggerim que doneu una ullada a un llibre que ja us hem recomenat alguna altra vegada, Hoteles literarios, on l'autora Nathalie de Saint Phalle, aprofita per explicar-nos anècdotes de personatges durant la seva estada a establiments de tot el món. Només heu de buscar si a la localitat del vostre destí hi ha ubicat algun d'aquests hotels i encara que no us hi hostatgeu, de ben segur que serà una dada curiosa a afegir al vostre viatge.




El següent és Els pobles oblidats, un llibre ideal per llegir i posar a l'equipatge si el que busqueu és tranquil·litat. En ell, diferents autors d'arreu del país i alguns dels habitants que hi havien viscut, ens conviden a visitar una trentena de pobles que actualment estan abandonats. 




Finalment un destí ben proper, 111 Fonts del Montseny, de Lluís Pagespetit. Segurament us heu passejat alguna vegada per aquesta serralada veïna i en coneixeu més d'una font, aquest llibre us dona l'oportunitat de descobrir-ne unes quantes més, situades en paratges plens d'encant i a l'abast de la mà.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada