30 de juny del 2017

Recomanació de lectura juvenil - Estiu 2017

Per què no us avorriu durant aquest estiu, us oferim unes quantes recomanacions de lectura juvenil. N'hi ha per a tots els gustos!




Els caçadors de llibres, de Jennifer Chambliss Bertman
Un joc en línia, un inesperat accident, un misteriós llibre desaparegut i dos joves disposats a esbrinar la veritat. Us atreviu a endinsar-vos en aquest enigma literari?




Les marques de la mortde Veronica Roth
La jove nord-americana Veronica Roth, mundialment famosa per la sèrie Divergent, ens endinsa en una història fantàstica en què el destí d’uns pocs i la lluita per restablir l’equilibri de forces al món són decisius perquè hi pugui haver un futur. Roth ens transporta fins a un planeta on la venjança i la violència estan a l’ordre del dia i on la majoria utilitza els seus dons especials només en benefici propi. Tots, menys la Cyra i l’Akos, malgrat que hauran de de decidir si es destrueixen l’un a l’altra o si s’ajuden per poder sobreviure i canviar l’equilibri de poder de la galàxia.



El nido, de Kenneth Oppel
L'únic que desitja l'Steve és salvar la vida del seu petit germà, però quin serà el preu que haurà de pagar per aconseguir-ho? Descobriu-ho en aquest inoblidable retrat gòtic al més pur estil Coraline.





La llar de Miss Peregrine per a nens peculiars La ciutat desolada, de Ransom Riggs
La llar de Miss Peregrine per a nens peculiars és una història plena d'intriga en la qual lluiten nens amb poders sobrenaturals i monstres terrorífics. La segona part d'aquesta història, La ciutat desolada, transporta el lector cap a un món ple de màgia i telepatia, d'animals curiosos i éssers mutants.




Hasta (casi) 50 nombres, de Daniel Nesquens
De la A a la Z, un catàleg de noms propis que amaguen significats fascinants. Imatges i textos recullen múltiples referències cinematogràfiques, televisives, literàries i de la cultura popular.




L'arbre de les mentides, de Frances Hardinge
Un arbre que s'alimenta de les mentides que li xiuxiuegen i que dóna uns fruits que revelen secrets ocults. El suïcidi del pare de la protagonista, que ella es nega a acceptar. I en Chris Riddell com a il·lustrador!





L'espasa de l'estiu i El martell de Thor, de Rick Riordan
L'espasa de l'estiu ens explica que en Magnus Chase sempre ha estat un nen solitari i problemàtic. Des que va morir la seva mare, ha estat vagant pels carrers de Boston, sobrevivint gràcies al seu enginy. Un dia, mentra passeja amb el seu tiet, aquest li confia un increïble secret: el pare del Magnus va ser un déu nòrdic. S'apropa la fi del món de la mitología nórdica i només en Magnus pot evitar-ho: ha de trobar una arma mística que porta milers d'anys perduda: el martell de Thor.
Desapareguda a L'espasa de l'estiu, aquesta arma torna a desaparèixer a El martell de Thor, ja que el déu del tro té el mal hàbit d'extraviar-la, tot i que és la força més poderosa dels Nou Mons. Però aquest cop el martell no només s'ha perdut, si no que ha caigut en mans de l'enemic i, evidentment, serà en Magnus Chase qui haurà de lluitar per recuperar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada