16 de novembre de 2015

Animeu-vos a enviar-nos recomanacions


La Montse Uran ens ha enviat una altra recomanació, en aquest cas de la novel·la La dona immòbil, de Joan Barril.

La dona immòbil és una història d'històries que graviten a l'entorn d'una dona de considerable atractiu, l'Helena Graus, que es veu forçada a la immobilitat per culpa d'un accident domèstic.

Ella és el centre d'atenció de quatre homes que en diferents moments de la vida hi han mantingut una relació sentimental: el marit, polític d'èxit que es presenta a unes eleccions imminents; un pianista de renom, l'amant actual; un ric i solitari financer que havia mantingut una relació amb ella quan eren joves; i un metge compromès, amb qui havien estat amics.

Tots els personatges han patit alguna relliscada oculta. Gent que potser va coincidir en una joventut que ja no és la que era i que ara es retroben. 

Tancats en una casa de muntanya i aïllats per una nevada imponent, hi ha l'escalfor de l'amor i dels antics afectes, però també por, penediment i expiació. I un vell pastor que posa en evidència que les conseqüències del passat condicionen el futur.

Si us animeu, podeu enviar-nos les recomanacions a b.centelles.lc@diba.cat.

A més, podeu valorar els llibres que heu llegit, les pel·lícules que heu vist, els CD que heu escoltat, etc. validant-vos a "El meu compte" i, un cop a dins, buscant al catàleg de la mateixa pàgina el llibre, CD, DVD, etc. que voleu recomanar i/o valorar i, en funció d'això, clicar a "Afegir un comentari" o seguir aquestes instruccions sobre com fer valoracions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada