9 de febrer del 2015

Recomanació de lectura juvenil - Febrer 2015


Aquest mes us recomanem 4171, de Francesc Miralles.

Any 4171, Catalunya forma part d’una confederació d’estats independents. És el dia 12 d’agost, i l’Ilka es desperta al seu mòdul de son individual. El tatuatge intel·ligent del canell li anuncia que, pels seus setze anys, ha rebut el regal d’aniversari que feia tant de temps que desitjava: un viatge en el temps que la traurà, per una hora, del món fred i asèptic en el que viu i la durà a descobrir el passat.

Però un acte de sabotatge d’un grup antisistema canvia el seu destí i la transporta molt més enrere en el temps del que permet el govern: l’Ilka cau a Barcelona l’agost de 1714, en uns dies on els habitants d’una ciutat assetjada i en flames lluiten per la seva supervivència i la seva llibertat.

Sense cap possibilitat de retornar al seu temps d’origen, l’Ilka viu atrapada en l’infern del setge... on l’esperen moltes sorpreses. Entre elles, enamorar-se per primer cop a la seva vida.

Viu en una situació molt perillosa, ja que qualsevol interacció amb el món de fora pot canviar el curs de la història.

Us atreviu a descobrir tot el que amaga aquesta intrigant novel·la? Doncs no us ho penseu més! Veniu a la Biblioteca, aquest llibre us hi està esperant! De moment, podeu llegir-ne les primeres pàgines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada