21 de desembre del 2013

Doneu una ullada a l'Especial Nadal de la Biblioteca Virtual


A l'Especial Nadal de la Biblioteca Virtual hi trobareu una selecció de llibres sobre aquestes festes i les seves tradicions, com ara els pessebres, els Pastorets o contes per als més menuts. També s'ha creat una selecció musical de nadales, amb una llista a Spotify per amenitzar les vetllades dels propers dies o un apartat amb llibres per decorar la llar, idees per fer regals econòmics o bé per embolicar-los de forma original.

Menció especial mereix el xef del Restaurant Lluerna Víctor Quintillà, guardonat amb una estrella Michelin, que ofereix un menú nadalenc amb receptes per lluir-se amb els convidats.

El monogràfic també ofereix una selecció de webs dedicades al consum responsable, així com els descomptes que ofereix el carnet de biblioteques aquests dies i les activitats que organitzen les biblioteques relacionades amb el Nadal.

I si volem regalar un llibre, a l'especial de Nadal es destaquen les darreres novetats així com recomanacions dels bibliotecaris per aquests dies i quins han estat els llibres més llegits aquest 2013 a les biblioteques.

Per últim, l'especial no s'oblida dels menuts de la casa i ofereix també un monogràfic dedicat al Nadal al portal infantil Gènius a més d'un calendari 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada