15 de juliol del 2013

Recomanació de lectura juvenil - Juliol 2013


Aquest mes us recomanem una novel·la sobre xarxes socials, El Noi que vivia tancat en una habitació, d’Álvaro Colomer i Antonio Lozano.

La Nerea, una noia de 12 anys que viu amb la seva tieta, cada dia s’escriu missatges pel Facebook amb el seu germà, que estudia a la universitat i ja no viu amb elles.

Però un dia el noi no contesta, i al següent tampoc. Així que la Nerea comença a investigar pel Facebook i s’adona que en Derek és l'única persona activa al Facebook de les que tenen agregada L’Ombra a la seva llista d’amistats.

En Derek pateix agorafòbia, per això viu tancat en una habitació. Aquesta malaltia ha provocat que les seves habilitats informàtiques hagin millorat tant, que serà de gran ajuda en la “investigació” de la Nerea. Qui sap si d’aquesta col·laboració no en sortirà alguna cosa més...

No us intriga saber si la Nerea aconsegueix trobar al seu germà? I voleu saber què passa entre en Derek i ella? Doncs ja teniu lectura per a les vacances! Veniu a buscar aquest llibre a la Biblioteca i segur que passareu bones estones llegint-lo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada