6 de març del 2013

"Llibres per llegir", una xarxa social de lectors

llibres digitals en català

Llibres per llegir és una xarxa social de lectors on trobareu recomanacions, podreu participar en debats sobre llibres i molt més!

Segons paraules dels seus responsables ofereixen:

"Als que llegeixen: És per tot això que expliquem, que hem decidit fer una passa endavant i sortir a l’exterior. La Comunitat universitària se’ns quedava petita a l’hora de plantejar nous projectes, noves activitats i, perquè no, nous serveis als usuaris habituals. El nostre principal objectiu és, doncs, mantenir tot el que hem fet fins ara i ampliar-ho i millorar-ho. Els usuaris us podreu registrar lliurement, comentar les vostres lectures, fer cerques de les opinions dels altres (potser acabareu tenint un lector de referència?), cercar afinitats literàries, etc, etc. Els usuaris “pro” (les rates de biblioteca), a més, obtindreu un seguit d’avantatges que podeu veure aquí que, resumit, us donaran un plus d’usabilitat com ara descomptes especials, publicació de les vostres ressenyes, rebre el butlletí amb tota la info i molt més. 

Als que escriuen: Per una altra banda, durant tots aquesta anys ens hem adonat que hi havia una mancança important, això és, una plataforma que donés visibilitat als nous escriptors i creadors. El nou Llibres per llegir pretén omplir aquest buit constituint-se en el lloc de trobada entre escriptors i lectors; entre editors i escriptors. Podreu veure  més informació a la teva obra. En un futur oferirem també la possibilitat de publicar els relats, les ressenyes, els poemes, els articles... a una revista col·laborativa que ens fa molta il·lusió endegar. Periòdicament anirem fent petites edicions recopilatòries amb tot allò que esperem rebre. 

Als que busquen: També volem ser el lloc on, a més de comentar les vostres lectures lliurement, pugueu trobar aquell llibre descatalogat, recursos digitals, e-books o, fins i tot, el lloc des d’on adiquirir els llibres. Només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres a través dels diversos canals que tenim a la vostra disposició.


A tothom: Per acabar, i sempre pensant en conservar l’essència que ens ha unit tot aquest temps, volem seguir oferint-vos acitivitats presencials que anirem creant per a tots vosaltres. Setmanes temàtiques, rutes literàries, xerrades, sortides al teatre o, simplement, una xocolata ben calenta tot parlant del darrrer llibre que hem llegit".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada